2Sides te gast bij ZP Radio!

Met veel plezier en trots kunnen we zeggen dat we sinds kort een learning partnership zijn aangegaan met HeadFirst te Hoofddorp.

HeadFirst verbindt sinds 1995 Zelfstandig Professionals (ZP’ers), leveranciers van professionals en opdrachtgevers. Uniek aan HeadFirst is hun gebruiksvriendelijke online platform HeadFirst Select waar professionals en opdrachtgevers elkaar gemakkelijk kunnen vinden. Ook uniek is de HeadFirst Academy. Hier kunnen aangesloten professionals en medewerkers van organisaties vakinhoudelijke trainingen en opleidingen gemakkelijk vinden. HeadFirst vindt het belangrijk om haar professionals te stimuleren om zichzelf te blijven ontwikkelen en biedt dan ook een korting van gemiddeld 10% op alle opleidingen binnen de Academy.

Sinds kort staat dus ook 2Sides Education tussen deze opleiders in de HeadFirst Academy. Als kick-off van onze samenwerking zijn we door HeadFirst uitgenodigd voor een interview voor ZP Radio, een initiatief van HeadFirst.

Dit interview is vandaag donderdag 28 januari live te horen om 16:00u via deze link: http://www.werken.fm/ en zal vanmiddag na 17:00u ook terug te luisteren zijn op de site van ZP radio www.zpradio.nl.

We verwelkomen HeadFirst als onze partner en kijken uit naar een prettige samenwerking!

HeadFirst2