Advies op maat

Naast trainingen biedt 2Sides haar kennis ook aan zelfstandigen, bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Netwerk Analyse, Site Survey en Security Audit.

We werken met een netwerk van eigen- en freelance consultants die stuk voor stuk bewezen hebben experts in hun vakgebied te zijn. Hun expertises omvatten de hele cyclus, van verkoopondersteuning tot netwerkimplementatie en optimalisatie. Zo bieden we de garantie dat jouw investering zich vertaalt naar een solide advies of oplossing.

Daarnaast zijn onze trainers ook beschikbaar voor langere periodes. Op deze manier kunnen wij garanderen dat onze docenten actief blijven in de praktijk en altijd vanuit recente en relevante ervaring spreken. Met een ruime keuze aan specialisten in verschillende expertises voor ICT in het algemeen en netwerken in het bijzonder ben je gegarandeerd van de juiste kennis op de juiste plaats.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij nemen je wensen graag met je door. Neem contact met ons op of stuur een mail naar info@2sides.nl. We kunnen dan onze cv’s en eventuele referenties doorsturen. Zie ook onze LinkedIn pagina.