CCNA Examentraining

Cisco Certified Network Associate Examentraining (CCNAEX)

Lengte: 1 dag
Certificering: CCNA
Voorkennis: CCNA part 1, CCNA part 2 of CCNA Bootcamp                                            .
Doelgroep: CCNA examenkandidaten
Prijs:  € 425,- excl. BTW

Voor CCNA kandidaten die hun kennis graag testen en zich willen voorbereiden op het soort vragen dat ze tijdens het examen kunnen verwachten is de CCNA Examentraining een geschikte optie. Door middel van oefenvragen over de gehele stof word je tijdens de dag voorbereid op het examen en krijg je inzicht in waar de eventuele hiaten in de kennis nog zitten. We kunnen training bieden voor zowel het CCNA part 1 (100-101), CCNA part 2 (200-201), als het volledige CCNA examen (200-120). De volgende punten zijn inbegrepen bij de examentraining:

  • Oefenvragen theorie
  • Oefenvragen hands-on
  • Toelichting op vraagstelling zoals deze in het CCNA examen Routing & Switching terug komt
  • Tips & Tricks
  • Mogelijkheid tot vragen stellen en oefeningen ontvangen van de trainer ook buiten de examentraining om

Net als onze andere trainingen wordt de examentraining door een gecertificeerde ervaren Cisco docent verzorgd. Na afloop zal je in staat zijn een duidelijk beeld te vormen van het CCNA examen en eventuele aandachtspunten om het examen met goed gevolg af te kunnen leggen.

Vervolgopleiding
Wil je een stapje hoger of wil je je juist specialiseren? Klik hier voor het totale certificeringsoverzicht. Advies nodig? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt traject. Neem contact met ons op of stuur een mail naar info@2sides.nl.

Aanmelden
Je kan je telefonisch of per mail aanmelden voor deze cursus. In het rooster
kun je de gewenste data uitkiezen. Na aanmelding nemen we persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken en sturen we een bevestiging. Liever een training op maat? Dat kan! Stuur een mail naar info@2sides.nl of bel ons op (+31) (0)320 74 80 60.