CCNA Security

Cisco Certified Network Associate Security

Lengte: 5 dagen
Certificering: CCNA Security
Voorkennis: CCENT alsmede praktijkervaring en kennis op het gebied van
Windows OS                                         .
Doelgroep: Netwerk professionals die vaardigheden en ervaring willen opdoen met core security technologieën en het installeren, troubleshooten en monitoren van netwerk apparaten om de integriteit, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van data en apparatuur te waarborgen.
Prijs:  € 2.295,- excl. BTW

CCNA Security is een vijfdaagse training met de focus op het belang van een veiligheidsbeleid en hoe dit het netwerk beïnvloedt. Cursisten zullen na afloop in staat zijn om op basisniveau kleine bedrijfsnetwerken te beveiligen met behulp van Cisco IOS security functies via web gebaseerde Graphical User Interfaces (GUIs), Cisco Router en Security Device Managers (SDM) en de command-line interface (CLI) op de Cisco routers en switches. Tijdens de cursus worden de volgende onderwerpen behandeld:

  • Ontwikkelen van een omvangrijk netwerkbeveiliging beleid om dreigingen in de informatiebeveiliging tegen te gaan
  • Configureren van routers op het netwerk met behulp van Cisco IOS Software veiligheidsfuncties
  • Configureren van een Cisco IOS zone-based firewall met als doel om elementaire veiligheidsbewerkingen uit te voeren op een netwerk
  • Configureren van site-to-site VPNs met behulp van Cisco IOS functies
  • Configureren van IPS op Cisco netwerkrouters
  • Configureren van LAN-apparaten om toegang te controleren, aanvallen te weerstaan, andere netwerkapparaten en systemen af te schermen en de integriteit en vertrouwelijkheid van het netwerkverkeer te beschermen

Na afloop van deze cursus kan men op voor het CCNA Security examen (640-554).

Begeleiding
Tijdens de training word je begeleid door de docent door middel van (hands-on) oefeningen, praktijkvoorbeelden en up-to-date studiemateriaal. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. Deze begeleiding eindigt niet bij de laatste studiedag. Na afloop van de training is de docent op elk moment nog bereikbaar voor vragen, oefenmateriaal en handige tools. Ook voor de start van de training denken we graag met je mee. Zo kunnen we studiemateriaal bij je thuis laten bezorgen om alvast te kunnen voorbereiden en eventuele aandachtspunten op basis van het intakegesprek aanwijzen.

Vervolgopleiding
Wil je een stapje hoger of wil je je juist specialiseren? Klik hier voor het totale certificeringsoverzicht. Advies nodig? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt traject. Neem contact met ons op of stuur een mail naar info@2sides.nl.

Aanmelden
Deze training is op aanvraag. Je kan je telefonisch of per mail aanmelden. Na aanmelding nemen we persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken. Liever een training op maat? Dat kan! Stuur een mail naar info@2sides.nl of bel ons op (+31) (0)320 74 80 60.