CCNA Wireless

Cisco Certified Network Associate Wireless

Lengte: 5 dagen
Certificering: CCNA Wireless
Voorkennis: CCENT alsmede praktijkervaring en kennis op het gebied van
Windows OS                                         .
Doelgroep: Netwerk professionals die de fundamentele kennis en vaardigheden willen vergaren om wireless LANs te configureren, implementeren en ondersteunen op SMB en Enterprise niveau
Prijs:  € 2.295,- excl. BTW

In deze cursus leer je om Cisco WLAN netwerken te gebruiken, positioneren, plannen, implementeren en te bedienen. Doormiddel van theorie en hands-on lab-training ontvang je de informatie en praktijkervaring benodigd om een Cisco WLAN in SMB en Enterprise installaties te ontwerpen, installeren, configureren, monitoren alsmede op basisniveau problemen op te lossen. Onderwerpen die aan bod komen:

  • Wireless fundamentals, zoals topologieën, RF principes, math-, antenne- en spread spectrum technologieën, frames & physics, wireless regulatory bodies, standaarden & certificeringen en de non-802.11f wireless technologieën waarbij ook hun impact op Wi-Fi aan bod komt.
  • De Cisco Unified Wireless Netwerk basis alsmede hoe een Cisco Unified Wireless netwerk controller en een Cisco Mobility Express controller te configureren
  • Configureren van default operating system wireless client configuratie-tools
  • Gebruiken van de Cisco Aironet Desktop Utility, Site Survey Utility en de Cisco Secure Services Client (SSC)
  • Cisco Compatible Extensions programma
  • Configureren van wireless security
  • Managen van het wireless netwerk vanaf het Cisco Wireless Control System (WCS)
  • Onderhouden en troubleshooten van wireless netwerken

Na afloop van deze cursus is de cursist klaar om het CCNA Wireless certificaat te behalen (640-722).

Begeleiding
Tijdens de training word je begeleid door de docent door middel van (hands-on) oefeningen, praktijkvoorbeelden en up-to-date studiemateriaal. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. Deze begeleiding eindigt niet bij de laatste studiedag. Na afloop van de training is de docent op elk moment nog bereikbaar voor vragen, oefenmateriaal en handige tools. Ook voor de start van de training denken we graag met je mee. Zo kunnen we studiemateriaal bij je thuis laten bezorgen om alvast te kunnen voorbereiden en eventuele aandachtspunten op basis van het intakegesprek aanwijzen.

Vervolgopleiding
Wil je een stapje hoger of wil je je juist specialiseren? Klik hier voor het totale certificeringsoverzicht. Advies nodig? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt traject. Neem contact met ons op of stuur een mail naar info@2sides.nl.

Aanmelden
Deze training is op aanvraag. Je kan je telefonisch of per mail aanmelden. Na aanmelding nemen we persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken. Liever een training op maat? Dat kan! Stuur een mail naar info@2sides.nl of bel ons op (+31) (0)320 74 80 60.