CCNP Design

Cisco Certified Network Professional Design

Lengte: 5 dagen
Certificering: CCDP
Voorkennis: CCNA, CCNA Design, CCNP Switching en CCNP Routing
Doelgroep: Senior Netwerk Design Engineers en System Engineers die verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen van geavanceerde routing-, security-, data center-, en IP multicast layered enterprise architecturen.
Prijs:  € 2.295,- excl. BTW

CCNP Design is een vijfdaagse cursus ontwikkeld om cursisten de vaardigheden te laten ontwikkelen om een conceptueel en gedetailleerd ontwerp van een netwerkinfrastructuur te creëren die de gewenste netwerkoplossingen ondersteund. Dit met inbegrip van intelligente netwerkdiensten met het oog op effectieve prestaties, schaalbaarheid en beschikbaarheid. In de cursus worden concepten en voorbeelden behandeld die nodig zijn om geconvergeerde bedrijfsnetwerken te ontwerpen. Geavanceerde netwerkinfrastructuur-technologieën zoals Virtual Private Networks (VPNs) en andere beveiligingsoplossingen worden ook behandeld:

Module 1:   Cisco Network Architectures for the Enterprise
Module 2:   Enterprise Campus Network Design
Module 3:   Advanced Addressing and Routing Design
Module 4:   Advanced WAN Services Design Considerations
Module 5:   Enterprise Data Center Design
Module 6:   E-Commerce Module Design
Module 7:   SAN Design Considerations
Module 8:   Security Services Design
Module 9:   IPsec en SSL VPN Design
Module 10: IP Multicast Design
Module 11: Network Management Capabilities with Cisco IOS Software

Na afloop is de cursist klaar om voor het CCNP Design certificaat op te gaan (642-874).

Begeleiding
Tijdens de training word je begeleid door de docent door middel van (hands-on) oefeningen, praktijkvoorbeelden en up-to-date studiemateriaal. Persoonlijke aandacht staat hierbij voorop. Deze begeleiding eindigt niet bij de laatste studiedag. Na afloop van de training is de docent op elk moment nog bereikbaar voor vragen, oefenmateriaal en handige tools. Ook voor de start van de training denken we graag met je mee. Zo kunnen we studiemateriaal bij je thuis laten bezorgen om alvast te kunnen voorbereiden en eventuele aandachtspunten op basis van het intakegesprek aanwijzen.

Vervolgopleiding
Wil je een stapje hoger of wil je je juist specialiseren? Klik hier voor het totale certificeringsoverzicht. Advies nodig? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt traject. Neem contact met ons op of stuur een mail naar info@2sides.nl.

Aanmelden
Deze training is op aanvraag. Je kan je telefonisch of per mail aanmelden. Na aanmelding nemen we persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken. Liever een training op maat? Dat kan! Stuur een mail naar info@2sides.nl of bel ons op (+31) (0)320 74 80 60.