Even voorstellen: Kim Schutte

We wachten in spanning af op een 2Sides baby! Zoals de meesten al wel weten is Maudy in blijde verwachting van de eerste en sinds kort is ze met zwangerschapsverlof. Een spannende tijd dus. Haar zus Kim valt voor Maudy in als trainingscoördinator. Sinds gisteren is Kim enthousiast bij ons aan de slag gegaan. Graag laten we Kim aan het woord:

KimDe afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij een dierenpark, eerst als hoofd winkels & attracties en de laatste 3 jaar heb ik gewerkt als medewerker bedrijfsbureau. Hier was mijn hoofdtaak de personele planning van de horeca, retail en gastenservice. Toen Maudy aangaf dat ze een vervanger zocht voor haar zwangerschapsverlof, voelde dit als een kans om niet te laten lopen. Dicht bij huis en verbreding van mijn werkervaring; mooier kon niet! Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom en ik zal de komende maanden dan ook met plezier als Maudy’s vervangster aan de slag gaan.”

Naast werk focust Kim zich voornamelijk op leuke dingen doen met haar zoon: “We hebben een jonge hond en van wandelen in het bos kunnen we allemaal erg genieten!”

We zijn heel blij met de extra hulp van Kim en wensen Maudy uiteraard veel geluk en liefde toe in die laatste spannende maanden.