Examentraining

Naast onze Open Rooster trainingen kunnen wij ook examentraining bieden voor Cisco opleidingen. Dit is uitermate geschikt voor kandidaten die hun kennis graag testen en zich willen voorbereiden op het soort vragen dat ze tijdens het examen kunnen verwachten. Een examentraining duurt 1 dag en kost € 425,- excl. BTW. Door middel van oefenvragen over de gehele stof word je tijdens de dag voorbereid op het examen en krijg je inzicht in waar de eventuele hiaten in de kennis nog zitten. De volgende punten zijn inbegrepen bij de examentraining:

  • Oefenvragen theorie
  • Oefenvragen hands-on
  • Toelichting op vraagstelling zoals deze in het examen terug komt
  • Tips & Tricks
  • Mogelijkheid tot vragen stellen en oefeningen ontvangen van de trainer ook buiten de examentraining om

Net als onze andere trainingen wordt de examentraining door een gecertificeerde ervaren Cisco docent verzorgd. Na afloop zal je in staat zijn een duidelijk beeld te vormen van het  examen en eventuele aandachtspunten om het examen met goed gevolg af te kunnen leggen.

Aanbieding
Heb je de training waar je je voor wilt certificeren al bij 2Sides gevolgd? Dan bieden we je 25% korting op de examentraining. Na afloop van elke training zullen wij altijd advies bieden over het vervolg en samen met jou bepalen of een examentraining nuttig is. Ook bieden we advies over de planning en kunnen we assisteren bij het boeken van het examen.

Vervolgopleiding
Wil je een stapje hoger of wil je je juist specialiseren? Klik hier voor het totale certificeringsoverzicht. Advies nodig? Wij helpen je graag bij het vinden van een geschikt traject. Neem contact met ons op of stuur een mail naar info@2sides.nl.

Aanmelden
Je kan je telefonisch of per mail aanmelden voor de examentraining. Na aanmelding nemen we persoonlijk contact met je op om je wensen te bespreken en sturen we een bevestiging. Liever een training op maat? Dat kan! Stuur een mail naar info@2sides.nl of bel ons op (+31) (0)320 74 80 60.