Individueel Leertraject

Naast klassikale- en maatwerk training is er ook een flexibele tussenoplossing: het ILT-principe. Dit is een individuele leervorm die de voordelen van maatwerk en klassikale training combineert. Daarbij volg je, onder begeleiding van een gecertificeerde trainer, geheel in eigen tempo een opleidingstraject op maat. Immers: One size does NOT fit all.

De volgende Cisco- en Technology trainingen kunnen middels ILT op elk moment worden gevolgd:

ILT dagen organiseren wij het hele jaar door in ons trainingscentrum te Lelystad en bij onze partners in Eindhoven en Utrecht. Voordeel hierbij is dat er ruimte is om flexibel te plannen. Op basis van een persoonlijk opleidingsadvies van de docent zal er een training worden aanbevolen van een bepaalde lengte. Voorbeeld: een CCNA part 1 training kost normaliter 5 dagen. Als blijkt dat de docent denkt dat dit sneller kan zal het advies bijvoorbeeld 4 dagen zijn. Op dit opleidingsadvies geven wij een fixed price garantie. Dat houdt in dat, mocht het geadviseerde aantal dagen niet voldoende blijken, extra lesdagen niet gefactureerd worden. Lunch en studiemateriaal zit bij de prijs ingegrepen, tenzij anders vermeld.

Een belangrijk onderdeel binnen ILT is het online studieplatform NetSpace. Dit is een laagdrempelige leeromgeving waar cursisten en instructeurs gemakkelijk kunnen inloggen en direct aan de slag kunnen. Netspace omvat alle tools die nodig zijn om essentiële ICT vaardigheden te ontwikkelen zoals het ontwerpen, bouwen, managen en troubleshooten van netwerken. Ontwikkeld met het oog op web 2.0, wordt de leerervaring uitgebreid met video & audio tools, toegang tot cursusmateriaal, opdrachten, examens en persoonlijke notificaties via elk device met directe monitoring door de docent.

ILT is hiermee een blended-learning model met het beste uit alle werelden: een interactieve leerervaring met als solide basis instructeurs-geleide trainingen in combinatie met online curricula, interactieve tools, hands-on oefeningen en online assessments met directe feedback.

De voordelen op een rij:

 • Flexibele planning: keuzevrijheid in moment, dagindeling en volgorde van de training, bijvoorbeeld elke woensdag.
 • Leren op eigen tempo in een zorgvuldig gekozen lesomgeving met interactie met de instructeur en deelnemers van andere organisaties om het leerproces te versnellen.
 • Mogelijkheid om individueel, onafhankelijk van collega’s, de training volgen. Dit zodat de bezetting intact blijft.
 • Studiebegeleiding van trainers met jarenlange (praktijk)ervaring.
 • Voortgangs- en evaluatierapportages op individueel niveau.
 • Fixed price garantie.
 • No-cancellation policy.
 • Inclusief bij elke training gebruik van de NetSpace omgeving met o.a.:
  • Packet Tracer: een visualisatie- en simulatie tool waar gebruikers netwerken mee kunnen ontwerpen, bouwen, troubleshooten en experimenteren met virtuele netwerken in een veilige omgeving;
  • Personal Notifications & Agenda: uw persoonlijke NetSpace agenda kunt u laten koppelen aan e-mail en/of sms notificaties naar keuze om altijd en overal op de hoogte te zijn van uw trainingsschema;
  • Online Assessments: verschillende tussen- en eindtoetsen gedurende de training zorgen voor een helder beeld van de voortgang en aandachtspunten;
  • Social Media Tools: eenvoudige toegang tot informatie via bekende bronnen als Facebook, Twitter, LinkedIn en via de NetAcad Instructor Community site om ook op afstand te kunnen leren en communiceren met instructeurs.

NetSpace