Locaties

Dankzij onze partnerschappen zijn we goed vertegenwoordigd door het land. 2Sides heeft een eigen trainingscenter in Lelystad. In samenwerking met Master it kunnen we trainingen in Eindhoven & Utrecht faciliteren. Via onze partner Dirksen Opleidingen leveren we onze trainingen in hun trainingscentrum te Maarssen en ook in Hengelo zijn we vertegenwoordigd dankzij ons partnerschap met ExplainiT.
Lelystad
Ons trainingscenter is centraal gelegen vlakbij de snelweg en biedt een optimale leeromgeving met ruime leslokalen en een volledig uitgerust lab voor praktijkoefeningen. Er is voldoende gelegenheid om te parkeren, maar ook met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar.
Routebeschrijving
IMG_0545b
Master it Eindhoven
Het kantoor van Master it is gelegen in het centrum van Eindhoven op nog geen 5 minuten lopen van het centraal station en goed bereikbaar vanaf de snelweg. Er is bovendien voldoende parkeergelegenheid in de parkeergarage onder het gebouw. Routebeschrijving
Maarssen
Het trainingscentrum van Dirksen Opleidingen te Maarssen is praktisch gelegen en goed te bereiken met het openbaar vervoer. De locatie is ruim opgezet met voldoende klaslokalen, lab-faciliteiten en parkeergelegenheid.
Routebeschrijving
 dirksen opleidingen
 ExplainiT_Hengelo Hengelo
Het hoofdkantoor van ExplainiT te Hengelo is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Het moderne gebouw heeft een ruime opzet, is voorzien van alle gemakken en biedt voldoende gelegenheid om te parkeren. Routebeschrijving
Utrecht
Deze locatie van Master it heeft een zeer centrale ligging gevestigd in Stadion Galgenwaard te Utrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid in de Q-Park en ook via het openbaar vervoer is het trainingscentrum goed bereikbaar.
Routebeschrijving
 
Training op locatie
Indien gewenst kunnen we ook een training op locatie organiseren. Dit heeft als voordeel dat de training afgestemd wordt op jouw situatie en het kan helpen de kosten beheersbaar te houden. De hands-on oefeningen op locatie worden dan voorzien door apparatuur die meegenomen wordt of via het internet benaderbaar is. Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor een training op locatie te bespreken, wij helpen je graag verder.