Opleidingen

opleiding

De belangrijkste service die 2Sides Education haar klanten en partners biedt is het verzorgen van netwerk-opleidingen. Een 2Sides docent praat altijd uit up-to-date praktijkervaring en beschikt over een uitgebreide kennis. Dankzij kleine klassen voor de nodige persoonlijke begeleiding, gedegen opleidingsadvies en een hands-on instelling worden onze cursisten perfect klaargestoomd voor het examen.

In ons opleidingscurriculum bieden we zowel Cisco trainingen als fabrikant onafhankelijke eigen ontwikkelde Technology trainingen.

Het Cisco Career Certifications programma heeft zich in de praktijk bewezen als het middel voor professionals en organisaties om zich te onderscheiden. Medewerkers gebruiken de certificeringen om hun kennis en expertise aan te tonen en velen zien een Cisco-traject als de ideale opstap naar een carrière in de netwerkwereld. Bij veel organisaties geldt het CCNA immers als basisvoorwaarde voor een netwerkbeheerder. Voor werkgevers vertaalt een Cisco-gecertificeerde medewerker zich naar een kwaliteitsgarantie voor de eindklant en betere voorwaarden bij Cisco.

Onze eigen ontwikkelde Technology trainingen zijn bedoeld voor medewerkers die in hun dagelijkse werkzaamheden in aanraking komen met netwerken. Ze zijn niet gericht op een certificering, maar op praktijkgerichte kennis. In korte sessies met zowel theorie als hands-on oefeningen wordt de tijd optimaal besteed om relevante ervaring voor in het veld te verkrijgen.