Over 2Sides

2Sides Education B.V., opgericht op 28 juli 2009, is als Cisco specialist volledig gespecialiseerd in het geven van trainingen en advies op het gebied van ICT in het algemeen en netwerken in het bijzonder. Daarbij staat kwaliteit centraal, wat zich vertaalt naar de volgende onderscheidende kenmerken:

Ervaring
Met medewerkers die al sinds de jaren ’90 als volledig gecertificeerde Cisco specialisten in het vak actief zijn, heeft 2Sides een schat aan ervaring opgebouwd. Naast het lesgeven blijven onze trainers ook actief in de praktijk middels consultancy projecten. Dankzij deze opzet praat een 2Sides-docent altijd uit ervaring en biedt daarmee een toegevoegde waarde bovenop het lesmateriaal. Dit is de belangrijkste garantie voor een geslaagde training.

No-cancellation
Wij begrijpen dat je tijd kostbaar is. Daarom voeren wij als enige gecertificeerde Cisco-opleider een “no-cancellation” beleid. Dit houdt in dat alle trainingen vanaf Associate niveau die zijn ingepland in ons Open Rooster gegarandeerd doorgaan op de tijd en locatie zoals aangegeven.

Faciliteiten
Een belangrijk onderdeel van training is locatie. Denk hierbij aan goede bereikbaarheid, een comfortabele leeromgeving en lokalen en apparatuur die de training moeten ondersteunen. 2Sides beschikt daarom over een volledig uitgerust lab waarin cursisten de opgedane theorie gelijk in de praktijk kunnen toepassen. Voor een aantal specialistische trainingen wordt tevens gebruik gemaakt van remote labs. Al onze trainingslocaties zijn met zorg geselecteerd om de optimale trainingservaring te garanderen.

Over ons 2