Partners

Als organisatie werken we graag samen met partners die ons enthousiasme en visie gericht op service en kwaliteit delen. Wij geloven in de waarde van langdurige samenwerkingsverbanden waarbij openheid en loyaliteit centraal staan. Zowel met onze klanten als met onze partners. Daarom hebben wij gekozen voor gespecialiseerde partners met aantoonbare expertise en ervaring om onze eindklant de beste totaaloplossing te kunnen bieden.

Master itmaster it 3
Master it verzorgt sinds 1999 trainingen en opleidingen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, software development en kantoorautomatisering. Met ruim 650 verschillende titels beschikken ze over een breed en gevarieerd aanbod en kan Master it invulling geven aan vrijwel iedere IT opleidingsvraag vanuit zowel het bedrijfsleven als de overheid. Bezoek de website van Master it voor meer informatie over hun aanbod.

In samenwerking met Master it biedt 2Sides Cisco-opleidingen aan in Eindhoven en Utrecht middels het “Individueel Leertraject (ILT)” principe. Een ILT training is een individuele leervorm die de voordelen van klassikaal en zelfstudie combineert. De cursist doorloopt geheel in eigen tempo een op maat samengestelde training onder begeleiding van een gecertificeerde trainer. Voordeel hierbij is dat men zelf de dagindeling en volgorde van de training kan bepalen.

Dirksen Opleidingendirksen opleidingen
Dirksen is al ruim 45 jaar gespecialiseerd in het verzorgen van informatica-, elektronica- en telecommunicatie-opleidingen van hoge kwaliteit op zowel mbo- als hbo-niveau. Er is keuze uit ruim 250 opleidingen en trainingen. Meer weten over het opleidingsaanbod van Dirksen? Klik hier om hun           website te bezoeken.

Op de trainingslocatie van Dirksen te Maarssen bieden wij onze Open Rooster trainingen aan. Dit trainingscentrum is centraal gelegen en voorzien van alle gemakken. Voor meer informatie over de locatie en bereikbaarheid zie ons overzicht van trainingslocaties.

ExplainiT
ExplainiT is een opleidingsinstituut dat zich richt op training en consultancy van Management, Communicatie en ICT- vaardigheden. Meer dan 2200 organisaties vinden bij ExplainiT de ideale trainingspartner, mede dankzij jarenlange ervaring in het trainen van vaardigheden en het uitvoeren van projecten. Deze dienstverlening is CEDEO gecertificeerd en onderscheidt zich door het leveren van maatwerk. Geïnteresseerd in de trainingen die ExplainiT biedt? Lees dan hier verder.

Bij ExplainiT te Hengelo bieden we onze Open Rooster en Maatwerk trainingen aan. Meer weten over deze locatie en de routebeschrijving? Zie dan ons overzicht van trainingslocaties.