Technology

Naast het Cisco trainingscurriculum bieden wij ook onze eigen ontwikkelde Technology trainingen. Deze trainingen zijn bedoeld voor medewerkers die in hun dagelijkse werkzaamheden in aanraking komen met netwerken. Ze zijn niet gericht op een certificering, maar op praktijkgerichte kennis. In korte sessies met zowel theorie als hands-on oefeningen wordt de tijd optimaal besteed om relevante ervaring voor in het veld te verkrijgen. Er is keuze uit vijf verschillende trainingen, elk met hun eigen focus:

NWF for Accountmanagers
Network Fundamentals for Accountmanagers is een eendaagse workshop gericht op professionals met een business-gerelateerde achtergrond, die geïnteresseerd zijn om een gedegen inzicht te verkrijgen in de belangrijkste aspecten van het netwerk. Dankzij praktische case studies en een hands-on benadering wordt er op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met de terminologie, best practices en belangrijkste toepassingen. De cursusbeschrijving kun je hier bekijken.

NWF
Network Fundamentals is een driedaagse training die zich focust op het verkrijgen van een inzicht in de concepten en terminologie gebruikt in op TCP/IP gebaseerde netwerken met de nadruk op routing en switching. Deze training legt de basis voor algemene netwerkkennis en is tevens een goede voorbereiding op de TTCP training. Zie de cursusbeschrijving voor uitgebreide informatie over deze training.

TTCP
Troubleshooting is een driedaagse training met de focus op het verkrijgen van vaardigheden op het gebied van network troubleshooting alsmede een inzicht in de meest voorkomende storingen. De training is uitermate geschikt voor systeem- en netwerkbeheerders, maar ook voor functies in omgevingen met IP telefonie, camerabeveiliging of domotica. Klik hier voor de cursusbeschrijving.

IPv6
Deze eendaagse workshop is erop gericht om medewerkers een goed overzicht te geven van IPv6, zowel in theorie als in de praktijk. Doelstelling is om een inzicht te krijgen in de werking van IPv6 alsmede de impact op de eigen organisatie. Voor meer informatie over deze training lees hier verder.

Multicast
Deze eendaagse training is er op gericht om deelnemers een goed overzicht te geven van de toepassingen en technieken gebruikt bij multicast-applicaties in kleine- en middelgrote omgevingen. Het is bijzonder nuttig voor professionals die in aanraking komen met netwerken en multicast applicaties zoals IPTV, camerabeveiliging, videoconferencing, etc. Maar ook voor mensen die geïnteresseerd zijn in de nieuwste ontwikkelingen op multicast gebied. In de cursusbeschrijving staat verdere informatie over deze training.