Welkom Maudy!

Nieuw in het team

Graag stellen we onze nieuwe collega Maudy Schutte voor. Maudy is bij ons verantwoordelijk voor de Financiële Administratie en Operations. Ze vervangt daarmee Ouahiba Merraki die ons helaas na 5 hele mooie en gezellige jaren gaat verlaten om meer tijd met haar gezin door te kunnen brengen.

Maudy heeft een achtergrond in de horeca. “Sinds mijn 16e heb ik bijbaantjes in de horeca gehad, hier kwam ik erachter dat de dienstverlening mij erg aan sprak. Daarom heb ik ervoor gekozen om naar de middelbare hotelschool in Zwolle te gaan.” Na de hotelschool is Maudy stage gaan lopen bij een viersterrenhotel en is daar blijven plakken. Ruim 10 jaar werkte ze op verschillende afdelingen waarvan de laatste 5 jaar als Front Office Manager. Daarbij was ze verantwoordelijk voor de receptie; organisatie en planning, gasttevredenheid en het aansturen en motiveren van de medewerkers.

Bij de vraag hoe ze haar nieuwe uitdaging bij 2Sides Education ziet geeft Maudy het volgende antwoord: “Het organiseren en plannen vond ik het leukste in mijn vorige baan. Dit aspect wil ik graag verder ontwikkelen. De kleinschaligheid en kernwaardes van 2Sides spreken mij erg aan. Mijn doel is om binnen de organisatie structuur aan te brengen op verschillende vlakken. Tevens wil ik er als gezicht van 2Sides voor zorgen dat onze cursisten zich welkom voelen en dat ik als centraal aanspreekpunt dien voor partners, klanten en collega’s. Hiernaast hoop ik bij te dragen aan de goede sfeer en prettige werkomgeving die al heerst bij 2Sides.”

Over haar persoonlijk zegt Maudy: “Ik hou erg van het bezichtigen van steden en het ontdekken van de bijbehorende geschiedenis en cultuur. In de zomer skate en fiets ik graag voor mijn plezier.”

Gefeliciteerd en welkom bij de club Maudy!